Štrajk učiteľov CZŠ R.Zaymusa

Autor: CZŠ R. Zaymusa

Učitelia CZŠ Romualda Zaymusa sa pripájajú k tisícom učiteľom bojujúcim za lepšie školstvo a od pondelka 25.1.2016 vstupujú do otvoreného zákonného štrajku. (Informácie o požiadavkách štrajku sú na: www.isu.sk)

Z dôvodu, že škola nie je schopná zabezpečiť organizáciu vyučovania, riaditeľ od pondelka 25.1.2016 v škole PRERUŠUJE VYUČOVANIE. 

Nebude v prevádzke ani Školský klub detí, ani Školská jedáleň. Uvedomujeme si, že štrajkom mnohým z Vás skomplikujeme život, za čo sa Vám veľmi ospravedlňujeme. Ak máte doma školáka do 10 rokov, s ktorým budete musieť zostať doma počas štrajku učiteľov, môžete si uplatniť nárok na ošetrovné, tzv. OČR. (Viac informácií na: http://www.socpoist.sk/aktuality-strajk-ucitelov-a-narok-rodica-na-osetrovne/48411s54512c)

Právo na štrajk zaručuje čl. 37 ods. 4 Ústavy SR.

Vážení rodičia, každodenne sa stretávame s Vašimi deťmi a snažíme sa pripravovať ich na plnohodnotný život. Dnes sa na Vás obraciame s prosbou o pochopenie a podporu, ktorú nám môžete vyjadriť osobne, mailom alebo prostredníctvom združenia rodičov školy. O priebehu a konci štrajku vás budeme priebežne informovať na webe školy. Žiadame rodičov, aby v dňoch štrajku intenzívne sledovali médiá a webovú stránku školy, kde sa dozvedia termín nástupu žiakov do školy.

S úctou, Mgr. Radoslav Kačur

Zo života školy...

ib_p034_0_3.jpg

Friday the 29th - Copyright CZŠ R. Zaymusa & jtm 2012-2014. Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS