Pozvanie k spolupráci pri hodnotovej diagnostike školy

Autor: CZŠ R. Zaymusa

Vážení rodičia.

Chcel by som sa poďakovať všetkým Vám, ktorí ste zareagovali na našu snahu o napredovanie našej školy a vyplnili ste online dotazník hodnotovej diagnostiky.

Do každej rodiny ste v minulom týždni mali dostať tlačivo s jedinečným kódom, ktorým ste sa mohli na stránke skoly.skolskynetwork.sk pripojiť k snahe zamestnancov a ostatných rodičov získať skutočný pohľad na stav našej školy, ako aj na to, akú školu by ste radi pre svoje deti chceli mať. Ak ste si ešte k tejto ankete nenašli dostatok času (stačí 15-20 minút), prosím Vás o vyjadrenie Vášho názoru. Sme naň zvedaví a záleží nám na tom, aby škola a učitelia v nej boli pre Vaše dieťa tým „pravým orechovým“...  Ak ste sa z akýchkoľvek príčin nedostali k Vášmu jedinečnému rodinnému prístupovému kódu (môžu sa naň prihlásiť postupne obaja rodičia), napíšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. , a pošleme Vám Váš jedinečný kód (ale predtým sa ešte pozrite v aktovke Vášho dieťaťa, či tam tlačivo nenájdete J).

Veríme, že spoločne dokážeme z našej školy vybudovať miesto bezpečného rastu pre Vaše deti a miesto, kde získajú nielen bohaté vedomosti, ale aj osobný vzťah a skúsenosť so živým Bohom.

Ďakujeme.

Za kolektív CZŠ R.Zaymusa, Mgr. Radoslav Kačur

Zo života školy...

ib_p036_0_1.jpg

Friday the 29th - Copyright CZŠ R. Zaymusa & jtm 2012-2014. Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS